Nyhed

Den grønne superliga

Jysk Display nævnt som en del af top 22 grønne virksomheder i Danmark

For os er det et helt naturligt skridt, at bevæge os aktivt og målbart mod en mere bæredygtig virksomhed. Alligevel bliver vi også meget stolte, når vi nævnes som en del af den grønne superliga i Danmark.

Vier den første virksomhed i vores branche til at tilslutte os de ambitiøse Science Based Targets og dermed forpligte os til at bidrage aktivt til at nå Paris-aftalens målsætning. Det er vi stolte af, for vi tror ikke på halve løsninger, men på konstant udvikling mod en bedre verden.

Det er en meget svær og kompliceret proces at måle bæredygtigheden af et givent projekt med et nøjagtigt og sammenligneligt grundlag. Derfor har vi valgt at arbejde med vores eget CO2-udslip i vores designproces, produktion, kontor, logistik m.m. Med tilslutningen til Science Based Targets, kan du også aflæse vores resultater og engagement løbende. Det synes vi, er den bedste måde at arbejde åbent og pålideligt med bæredygtighed.

Din nye messestand eller indretningsprojekt kan også blive med et bæredygtigt afsæt. Vi hjælper dig med rådgivning om hvilke materialer og hvilke konstruktionsmetoder, der giver dig de mest bæredygtige løsninger og udtryk. At finde den rette bæredygtige løsning er nemlig ikke en fast model for hvert stand design eller indretningsforslag. Vi har specialiseret os i at skabe individuelle løsninger med vores kunders produkter og firmaprofil i centrum.

https://www.jyskdisplay.dk/baeredygtighed

link til original artikel her (kræver log in)

https://finans.dk/erhverv/ECE13683250/22-danske-virksomheder-spiller-med-i-den-groenne-superliga-34-andre-forsoeger-at-rykke-op/?ctxref=ext

Tag en snak med os