Nyhed

Digitalisering og vækst hos Jysk Display

Vores nye CNC er installeret og klar til drift.

Hos Jysk Display i Viborg, er der med en klar vækst-strategi gang i hjulene.

Et bidrag til den interne proces er digitalisering, hvor en nyinstalleret CNC maskine og software, både effektiviserer og giver nye muligheder til virksomheden.

Som en af branchens store leverandører af messer og udstillinger, har Jysk Display gennem Corona-tiden måtte satse endnu hårdere på andre ben i forretningen, f.eks. som totalleverandør af kontorindretning, shops og showrooms. Med en stærk tilbagevenden for messer og udstillinger, har Jysk Display fået rigtig travlt, hvor behovet for øget kapacitet og kvalitet i produktionen, har været primære årsager til indkøbet af en ny og teknologisk førende CNC-maskine samt software.

”Vi er gået efter at effektivisere, tillige med at opnå en højere kvalitet og kunne sige ja til flere opgaver”, udtaler adm. direktør Jacob P. Jensen.  ”Vi har været ambitiøse om at ville noget mere, i stedet for blot at skifte den gamle maskine ud. Digitalisering har været et nøgleord, og vi ville opnå store besparelser i det samlede tidsforbrug fra design til færdigt produkt” fortsætter Jacob.

Hos Jysk Display har man optimeret på workflowet fra design til produktion. Med en reduktion af anvendte software pakker, udnytter man de tegninger og data, der alligevel laves i design-afdelingen. Her tegner man i Rhino software og eksporterer disse data til maskinens software, SCM Maestro. Således føder man på en intelligent måde data på én gang, laver produktions-tekniske tilpasninger og har herefter CNC programmer klar til produktion. Herved opnås en markant reduktion af det samlede tidsforbrug.

En yderligere gevinst er nesting-maskinens intelligente opbygning og features, der giver mulighed for nu at lægge en hel råplade op på maskinen. Herefter foretager maskinen opdeling af pladen samt bearbejdninger, så slutresultatet er et arbejdsbord med færdige emner. Dette har tidligere krævet flere processer, langt mere håndtering og transport samt større tidsforbrug fra operatørerne.

”Stort set alle vores ordrer er unikke, så derfor er det vigtigt at vi har kort vej fra design til produktion. Det giver os en øget fleksibilitet. Maskinens kapacitet gør det nu desuden muligt at trække mere produktion og underleverandør arbejde til huset. Vi ser gode synergier i at kunne sige ja til flere opgaver fra vores samarbejdspartnere, som også øger udnyttelsesgraden af maskinen.

Produktionsværkstedet hos Jysk Display

Vi ser i øvrigt, at mange af vores kunder trækker stadig mere produktion til Danmark. I bæredygtighedens tegn, er der stor interesse for at producere lokalt, selvfølgelig også henset til ustabile forsyningskæder”, slutter Jacob P. Jensen.  

I øvrigt passer det rigtig godt på Jysk Display’s grønne profil, da virksomheden allerede er optaget som SBTi leverandør, et bevis på at der arbejdes med seriøse og bindende mål indenfor klimapåvirkning.

Det nye setup med CNC og kran

Se mere om SCM Morbidelli CNC nesting her:  https://www.lindlarsen.com/anlaeg-og-maskiner/nyheder-produkter-og-tilbud-maskiner/the-nexting-generation

Se mere om SCM Maestro software her:  https://www.lindlarsen.com/anlaeg-og-maskiner/nyheder-produkter-og-tilbud-maskiner/reddot-award-maestro-active

Tag en snak med os