Nyhed

Et vigtigt besøg

Onsdag morgen havde vi et særligt besøg hos Jysk Display.

For os er det vigtigt at bidrage til et stærkt erhvervsliv i Viborg, og derfor havde vores CEO, Jacob P. Jensen, der også er formand for DI i Silkeborg-Viborg, sammen med DI inviteret en gruppe lokalpolitikere ind til dialog om, hvad der rører sig i erhvervslivet.

Lokalpolitikerne fik en rundvisning på vores 25.000 m2 store domicil, og efterfølgende var der inviteret til debat, hvor også den samlede ledergruppe i Jysk Display deltog, bestående af CFO Brian Thrane, COO Kim Skytte og Head of Design Marie M. Burski.

Hos Jysk Display oplever vi stor vækst og mangler som mange andre virksomheder endnu flere dygtige nye kolleger, hvilket også var én af hovedpunkterne i debatten. Vi kom også omkring flere andre gode emner såsom uddannelse, opkvalificering af medarbejdere, tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, bæredygtighed og den grønne omstilling. Alle er emner, vi vægter højt hos Jysk Display.

Tak til alle fremmødte for en god formiddag, hvor vi fik lov at vise vores virksomhed frem og fortælle om de emner, der optager os.

Tag en snak med os