Nyhed

Ny administrerende direktør i spidsen for Jysk Display A/S

Carsten Rønde, adm direktør Jysk Display A/S

En af Skandinaviens største totalleverandører af messestande og domicilindretninger, Jysk Display A/S i Viborg, henter erfaren branchemand som ny CEO, for at styrke organisationen midt i en tid, hvor væksten og aktivitetsniveauet er tilbage på niveauet før Covid-19.

Det bliver den 51 årige Carsten Rønde fra Silkeborg, der fremover skal stå i spidsen for Jysk Display, og som dermed skal styre en virksomhed i kraftig vækst. Jysk Display er markedsleder inden for design, produktion og leverance af messestande og innovative indretningsløsninger af firmadomiciler, og det bliver således en erfaren herre der fremover skal stå bag roret.

Carsten har siden 2003 beskæftiget sig med bl.a. butiksindretninger og retail, og med direktørposter hos bl.a. ITAB og Expedit har han gennem snart 20 år opbygget både stor erfaring og et imponerende netværk. Carsten har suppleret sin teoretiske ballast undervejs, og har bl.a. taget en MBA i Leadership Psychology i 2015. Hans oprindelige uddannelse fra 1993 som landmand fornægter sig dog ikke, idet Carsten er en bundsolid leder med begge ben på jorden.

I perioden indtil Carstens tiltrædelse, har CFO Brian Thrane været konstitueret CEO. Brian fortsætter i sin hidtidige rolle som CFO, og vil arbejde tæt sammen med Carsten fremadrettet.

Vi oplever i øjeblikket stor vækst i branchen, og vi har haft fokus på at finde en leder med indgående kendskab til leverance af store innovative projekter, hvor samspillet mellem salg, design, udvikling og produktion går op i en højere enhed, og hvor hver eneste leverance overgår kundernes forventninger. Det har vi nu fundet i Carsten, som med 20 års erfaring kan bidrage til at fortsætte den positive udvikling vi er midt i. Sammen med det øvrige lederteam vil Carsten styrke og udbygge vores markedsposition” siger Palle Damborg, Bestyrelsesformand.

Jysk Display er en virksomhed med en stærk profil og et kæmpe potentiale, som jeg er stolt over at skulle stå i spidsen for fra den 11. april 2023. Jeg er sikker på, at vi sammen kan løfte Jysk Display til nye højder i årene der kommer, samtidig med, at vi fortsætter udviklingen af den eksisterende vinderkultur i organisationen, som alle ønsker at være en del af.” udtaler Carsten Rønde.

Tag en snak med os