Jobopslag

Ambitiøs og erfaren sales key account inden for indretningsløsninger

Som vores nye key account vil du få en essentiel rolle og vil være ansvarlig for målrettet salg til eksisterende samt strategiske target-kunder. Du vil blive ansvarlig for at videreudvikle og vækste vores indretningsforretningsområde.

Design – Kvalitet -Teamwork

 

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed etableret i 1970, med fokus på gode langvarende partnerskaber med vores kunder. Vi eksekverer årligt mere end 600 projekter over hele verden og vi er en af Europas største indenfor vores felt. Vi designer, producerer og monterer både messestande, showrooms og domicilindretning for vores kunder fra både livsstil, design, og industrisektoren.

Jobbet

Som vores nye key account vil du få en essentiel rolle og vil være ansvarlig for målrettet salg til eksisterende samt strategiske target-kunder. Du vil blive ansvarlig for at videreudvikle og vækste vores indretningsforretningsområde.

Dit job kommer til at bestå i at fastholde eksisterende og finde nye strategiske kunder på det danske marked, og gerne med international profil. Din solide salgserfaring gør, at du har evnen til at afdække og udfordre kundernes behov.

Din erfaring gør dig i stand til at bidrage til at udvikle salgs processerne løbende, så det matcher både vor kunder og markedsbehov. Ambitioner om, på sigt, at lede vores salgsteam indenfor indretninger er en fordel men ikke et must.

Du brænder for at skabe profitabel vækst og bidrager med erfaring og input til at videreudvikle den fremtidige vækst- og salgsstrategi – og er ikke bange for at gå forrest og eksekvere den.

Du vil indgå i vores salgsteam sammen med vores, primært, messesælgere. Der er et team at støttefunktioner i form af phoner, arkitekter/designere og salgskonsulenter, fuld produktion i vores egne lokaler, samt dygtige projektledere og montører. Derudover skaber vi stort set alle vores designs i VR, og får på den måde mulighed for at opleve og udvikle vores designs 1:1 sammen med kunden.  

Dine primære opgaver er:

•Målrettet salg til eksisterende og strategiske target-kunder

• Samarbejde medrelevante kollegaer i design, salg og produktionen  

• Skabe stærke kunderelationer og holde dig opdateret om markedets udvikling

• Systematisere og effektivisere salgsprocesserne

• Udvikle og vækste salget af indretningsløsninger

 

Kompetencer:

Vi leder efter en kollega, der både kan lytte og udfordre, og som vil bidrage aktivt til projekterne gennem dialog, samarbejde og faglige diskussioner. Du er energisk og med positivt drive. Nysgerrig, imødekommende og veltilpas med et uformelt arbejdsmiljø med plads til sparring og humor.

Vi forestiller os at du har/er:

·        Flere årserfaring med indretnings- og design/projektsalg samt arbejdet med salgsstrategi

·        Selvmotiveret, organiseret, målrettet og resultatskabende

·        Gode kommunikationsevner og god til at samarbejde

·        God til at motivere andre og udadvendt

·        Erfaring med salg, udvikling og kundepleje på alle niveauer

·        God forståelse for projektledelse og overblik over dine egne projekter.

·        Bosiddende i fornuftig køreafstand fra Viborg

Du er en engageret teamplayer, der trives i et uformelt og dynamisk miljø med god mulighed for at påvirke egen hverdag.

Løn og øvrige forhold aftales individuelt, på et attraktivt niveau. 

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til at du skal søge stillingen hos os, så kontakt CEO Jacob Jensen på telefon +45 20902070 

Send ansøgning til job@jyskdisplay.dk Vi inviterer løbende til samtale, så ansøg gerne hurtigst muligt.

Opstart aftales individuelt, men gerne hurtigst muligt.

Om Jysk Display:

Vi er en virksomhed, der lægger stor vægt på at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at leverede bedste designløsninger og den bedste service til vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Bæredygtighed er et vigtigt parameter for os. Vi har valgt at tilmelde os Science Based Targets, som er en international anerkendt standard for at arbejde med seriøs og valid data for reducering af virksomhedens samlede CO2-udledning. Vores rejse er kun lige begyndt, men vi er ambitiøse og ønsker kontinuerligt at forbedre os selv og samtidigt være med til at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder.