Jobopslag

Erfaren montør

Erfarne montører/projektledere med sans for detaljen, godt overblik og rejselyst søges til Viborg.

Design – Kvalitet - Teamwork

Jysk Display er en kombineret arkitekt-, design- og produktionsvirksomhed etableret i 1970. Vi eksekverer årligt mere end 600 projekter over hele verden, og vi er en af Europas største inden for vores felt.

Vi designer, producerer og monterer både indretningsprojekter, showrooms, udstillinger og messestande for vores kunder fra både livsstils-, design-, og industrisektoren. Vi lægger stor vægt på at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at levere de bedste designløsninger og den bedste service til vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Bæredygtighed er et vigtigt parameter for os. Vi har valgt at tilmelde os Science Based Targets, som er en internationalt anerkendt standard for at arbejde med seriøs og valid data for reducering af virksomhedens samlede CO2-udledning. Vores rejse er kun lige begyndt, men vi er ambitiøse og ønsker kontinuerligt at forbedre os selv og samtidigt være med til at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder.

Om jobbet

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde. Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for, at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Kvalifikationer

  • Erfaring med butiks-, domicil- eller messemontage i høj kvalitet.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse.
  • Du bevarer overblikket og overholder dine deadlines.
  • Du er handlings- og løsningsorienteret samt udadvendt og serviceminded.
  • Du kan gøre dig forståelig på både dansk og engelsk - og gerne tysk.
  • Du har kørekort B og gerne truckcertifikat.

Du tilbydes

En fast fuldtidsstilling i en kreativ og vækstende virksomhed med en bred vifte af arbejdsopgaver. Der vil være spændende rejseaktiviteter i hele verden, hvor du får mulighed for at arbejde med velkendte, internationale kunder. Samtidig bliver du en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø med kollegaer inden for flere forskellige fagområder.

Du vil – ud over en lønpakke der matcher dine kvalifikationer – blive tilbudt en karrieresti med personlig og faglig udvikling i en virksomhed, hvor vi passer godt på hinanden.

Har du lysten og evnerne, vil en projektlederstilling på sigt være en karrieremulighed.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye rejsemontør? Kontakt driftschef Nicolaj Hundebøll Larsen på telefon 3017 0119. Send din ansøgning og CV  på job@jyskdisplay.dk.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.