Jobopslag

Erfarne Maler med sans for detaljen og godt overblik

En fast fuldtidsstilling i en kreativ og vækstende virksomhed

Design – Kvalitet – Teamwork

Jysk Display er en kombineret arkitekt-, design- og produktionsvirksomhed etableret i 1970. Vi eksekverer årligt mere end 600 projekter over hele verden, og vi er en af Europas største inden for vores felt.

Vi designer, producerer og monterer både indretningsprojekter, showrooms, udstillinger og messestande for vores kunder fra både livsstil-, design-, og industrisektoren. Vi lægger stor vægt på, at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at levere de bedste designløsninger og den bedste service til vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Bæredygtighed er et vigtigt parameter for os. Vi har valgt at tilmelde os Science Based Targets, som er en international anerkendt standard for at arbejde med seriøs og valid data for reducering af virksomhedens samlede CO2-udledning. Vores rejse er kun lige begyndt, men vi er ambitiøse og ønsker kontinuerligt at forbedre os selv og samtidigt være med til at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder.

Om jobbet

Dit arbejde vil primært bestå i at sprøjtemale diske, vægge osv. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret. Jobbet kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde. Som en del af vores Malerkorps samarbejder du tæt med vores øvrige maler, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter kvalitet meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Arbejdet foregår primært i vores Maler-afdeling med mulighed for enkelte montageopgaver ude af huset.

Kvalifikationer

  • Erfaring med brug af sprøjteanlæg, vandbaseret produkter.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du kender betydningen af kvalitet og effektiv gennemførelse.
  • Du bevarer overblikket og overholder dine deadlines.
  • Du er handlings- og løsningsorienteret samt udadvendt.
  • Du har kørekort B - og gerne truckcertifikat.

Du tilbydes

En fast fuldtidsstilling i en kreativ og vækstende virksomhed med en bred vifte af arbejdsopgaver. Der vil være mulighed for spændende rejseaktiviteter i hele verden, hvor du får mulighed for at arbejde med velkendte, internationale kunder. Samtidig bliver du en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø med kollegaer inden for flere forskellige fagområder.

Du vil – udover en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer - blive tilbudt en karrieresti med personlig og faglig udvikling i en virksomhed, hvor vi passer godt på hinanden.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye maler? Kontakt Driftschef Nicolaj Hundebøll Larsen på telefon 3017 0119.

Send din ansøgning og CV via job@jyskdisplay.dk

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.