Jobopslag

Skiltetekniker

This is some text inside of a div block.

Design – Kvalitet – Teamwork

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed etableret i 1970, med fokus på gode langvarende partnerskaber med vores kunder. Vi eksekverer årligt mere end 600 projekter over hele verden, og vi er en af Europas største indenfor vores felt.

Vi designer, producerer og monterer både messestande, showrooms og domicilindretning for vores kunder. Med vores meget erfarne team af dygtige medarbejdere indenfor design, håndværk og projektledelse kan vi løfte en hver opgave. Vi er stolte af vores teamwork, hvor vi i fællesskab skaber de bedste resultater.

Vi lægger stor vægt på at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at levere de bedste designløsninger og den bedste service for vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i vores skilteafdeling, hvor vi skaber iøjnefaldende løsninger for vores kunder. Din rolle bliver at deltage i den daglige planlægning og produktion - herunder traditionelt skiltearbejde og montageopgaver af større projekter. Arbejdet foregår primært internt i virksomheden men med mulighed for montageopgaver ude af huset.

Du kan være en garvet skiltetekniker med flere års erfaring fra branchen. Du kan også have en anden relevant baggrund suppleret med flere års erfaring fra et lignende job, hvor du har arbejdet med forarbejdning, print og montage. Du skal som minimum have generelle IT-kundskaber på brugerniveau i Adobe illustrator/photoshop.

Du har en god ordenssans og er en initiativrig person, der tager ansvar. Du har en ambition om hele tiden at hæve niveauet for produktivitet og kvalitet. Fleksibilitet og viljen til at samarbejde med alle i huset er afgørende forudsætninger for at få succes i jobbet. Det er vigtigt, at du brænder for at imødekomme de krav om høj fleksibilitet og kvalitet, vi møder fra vores kunder.

Det er helt afgørende, at du kan bevare overblikket, selv med mange bolde i luften, at du arbejder struktureret, og har en stærk forståelse for værdikæden. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, proaktivt og med gode samarbejdsevner. Du er god til at kommunikere og trives i et uformelt miljø.

Du er villig til at yde en ekstra indsats når det brænder på, og er i besiddelse af gejst, godt humør og viljen til at gøre en forskel.

Du tilbydes

En fast fuldtidsstilling i en kreativ og vækstende international virksomhed med en bred vifte af arbejdsopgaver. Samtidig bliver du en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø med kollegaer inden for flere forskellige fagområder.

Du vil blive tilbudt en lønpakke der matcher dine kvalifikationer og mulighed for personlig og faglig udvikling i en virksomhed, hvor vi passer godt på hinanden.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til at du skal være vores nye skiltetekniker så kontakt COO Kim Skytte på telefon 20 90 20 66