INDRETNING med tydeligt DNA

Dynaudio

Reception og museumsområde

Kunde

Dynaudio

Størrelse

240 m2

Land

Danmark

Branche

HiFi

Dynaudio ønskede sig et moderne receptionsområde, som derudover viste deres højtalere i hjemlige omgivelser. Samtidigt skulle rammerne til deres mange historiske produkter skabes, så den besøgende kunne se udviklingen over tid.

No items found.

Jysk Display har i flere år leveret flotte messekoncepter til Dynaudio i alle egne af verden. Derfor var det naturligt for Dynaudio at bede os om at få den DNA, vi har skabt til deres stande, integreret i deres hovedkontor.

Det blev til et nyt receptionsområde, der også fungerer som showroom og flex-arbejdspladser samt et museumsområde for Dynaudios produkter gennem tiden.

https://www.dynaudio.com/

No items found.

Receptionsområdet er delt op i forskellige zoner for at vise deres forskellige produktgrupper i naturlige omgivelser. Derfor ses både et stort sofa-lounge setup, et område med custom-install højtalere integreret i loft og vægge samt et område til et professionelt hjemmestudio.

No items found.

Museumsområdet består primært af podier med plads til forklarende tekst samt store bannere, der slår de forskellige årtier an. Der er også skabt en hel væg til de mange priser og diplomer, som Dynaudios produkter har vundet gennem årene.

Tag en snak med os