Vi er din pålidelige partner

Vi hjælper virksomheder med at udfolde deres brand og identitet både på messe og hos dem selv. Det gør vi ved at skabe helstøbte designløsninger i høj kvalitet og med en stærk projektstyring.
Retail & shop-in-shop billede
Bil med Jysk Display logo og gammelt design. Bilen er ældre og signalerer Jysk Displays alder, historie og identitet

Vi trækker på mere end 50 års erfaring, og ved hvad der virker

Du kan trygt overlade dine projekter til os. Med hele værdikæden in-house, kan vi stå for 100% af opgaven, eller så meget som du ønsker.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge Jysk Display

1.

Sublim leveringssikkerhed

Vores mange års erfaring fra messebranchen med messestande i alle dele af verdenen har givet os en usammenlignelig projektstyrings erfaring. Vi er altid færdige til tiden.  En messe venter nemlig aldrig, der er kun én chance, og det har vi bevist, at vi mestrer. Den erfaring nyder vi godt af i alle vores projekter, og det er din garanti for, at vi altid udarbejder en tidsplan for dit projekt, som holder.

2.

Design i verdensklasse

Vores dygtige arkitekter og designere er altid på forkant med trends og nye muligheder indenfor indretning, materialer og forskning. Vores innovative designløsninger tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og drømme, men vi sætter en ære i at udfordre, efterprøve og finde løsninger, der overstiger jeres forventninger.

3.

Når bæredygtighed er en prioritet

Vi er ambitiøse omkring vores bæredygtighedspolitik, og derfor har vi valgt at arbejde med et internationalt anerkendt værktøj - Science Based Targets, der sikrer kvalitet og ensartethed i opgørelsen af vores samlede CO2-aftryk, som år for år skal reduceres. Det er din garanti for, at vi mener det, når vi siger, at bæredygtighed er af højeste prioritet for os.

En lille samling tal, vi er stolte af

50+

års erfaring

100%

strøm fra vindenergi

80+

ildsjæle

20+

globale partnere

800+

glade kunder

25.000+

m² i Viborg

med over 500 opgaver om året, får du her

en brøkdel af det, vi laver

Dette er en messestand lavet til Advansor

Intet er overladt til
tilfældighederne

Vi har fuld kontrol over værdikæden. Med alt in-house kan vi garantere dig en ekstremt høj leveringssikkerhed og kvalitet. Med 50+ års erfaring fra messebranchen, hvor der ikke er plads til at lave en eneste fejl, er vores setup blevet testet fra ende til anden.

Kontakt os og hør mere

Vestas
Udvalgte kunder

20.000+ opgaver udført.
Over 500 nye hvert år.

Vi løser opgaver for nogle af de største brands, når det kommer til messestande, showrooms, erhvervsindretning og shop-in-shops. Vores mange års erfaring sikrer, at vores kunder altid kan regne med et godt resultat.

Bliv en del af teamet

Læs mere om hvordan det er at arbejde hos Jysk Display, vores værdier og hvad vi er for en størrelse.

Se ledige stillinger

Tag en snak med os