Showroom

Et professionelt og flot showroom skaber stor værdi for jeres firma, og kan bruges til mere end du tror. Vi har mere end 50 års erfaring med udvikling af innovative showrooms i høj kvalitet.

Et flot showroom øger dine salgskanaler

Et innovativt showroom kan meget mere end du tror. Vi lytter til dine ønsker og drømme og omsætter det til smukke og funktionelle fysiske rammer, der skaber oplevelser for dine besøgende.

Der er forretning bag designet

Sådan arbejder vi med showrooms

3D og VR

Vores erfarne og kreative arkitekter og designere omsætter jeres brief og ønsker til en innovativ og unik løsning.

Vi designer med optimal eksponering af jeres virksomhed for øje og med sans for detaljen, høj kvalitet og funktionelle løsninger.

Vi bruger både 3D-visualiseringer og VR-præsentationer for at sikre os, at I forstår alle detaljer af jeres projekt og selv er med til at kvalitetssikre alle løsninger.

Vi sørger for, at både udtryk og funktionalitet er helt i top samt giver et overbevisende og fuldendt indtryk. Vi har erfaring med mange forskelige typer displays og showrooms og tager altid gerne imod en udfordring, hvis du har et helt særligt projekt.

Oplevelses flow

I et showroom har du mulighed for at give de besøgende nøjagtigt den oplevelse, du ønsker.

Du kan fx vise en grafisk timeline over firmaets historie, alle de tekniske detaljer om produktet eller den service, du sælger. Du kan bruge en kombination af fysiske modeller og AV-løsninger til at belyse emnet fra flere vinkler.

Vi rådgiver dig om de optimale rammer for de emner, du gerne vil vise, så både fleksibilitet og æstetik er i højsædet.

Online streaming

Et moderne showroom kan bruges til mere end du tror.

Du kan få ekstra meget værdi ud af dit showroom ved at optimere det til videooptagelser. Med det rigtige design er der fx taget højde for, at der er god plads til at bevæge sig rundt med et kamera, at der kan skærmes af for lysindfald osv., så du kan optage film eller lave online streaming sessions.

På den måde kan du både afholde små særlige events, lave livestreaming med kunder eller optage undervisningsmateriale i dit eget showroom.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en naturlig integreret del af vores forretningsmodel. Vi arbejder målrettet og seriøst med vores egen CO2-reduktion gennem de internationalt anerkendte Science Based Targets. Det sikrer kvalitet og ensartethed i opgørelsen af vores resultater.

På den måde sikrer vi, at vi arbejder bevidst med hele vores værdikæde. Du kan derfor trygt vælge os som leverandør, hvis miljø og bæredygtighed er på jeres dagsorden.

Vi rådgiver dig naturligvis i processen om udviklingen af dit projekt, så bæredygtighed afspejles på en måde, som passer til jeres virksomhed.

Se mere om bæredygtighed

Intet er overladt til
tilfældighederne

Vi har fuld kontrol over værdikæden. Med alt in-house kan vi garantere dig en ekstremt høj leveringssikkerhed og kvalitet. Med 50+ års erfaring fra messebranchen, hvor der ikke er plads til at lave en eneste fejl, er vores setup blevet testet fra ende til anden.

Kontakt os og hør mere

Du behøver ikke
tage vores ord for det.

Vi har mange kunder, der år efter år bruger os til deres messestande, retail indretning, shop-in-shops m.m. Det kalder vi et totalpartnerskab.

"Oticon har samarbejdet med Jysk Display i 10 år, og vi har altid fået en helt unik stand, der differentierer sig fra andre med præcis det udtryk, vi ville have fra starten.

Det er en fornøjelse at arbejde med et så professionelt firma, der har 100% styr på processen - lige fra første brief til det sidste logo er påsat.

Jeres entusiasme, indlevelse og eksekvering er eksemplarisk og som kunde, føler man sig altid hørt - også selvom man kan være lidt besværlig. Der er altid smil på læben hos alle medarbejdere hos Jysk Display."

Jette Borner
Project manager, Oticon

Et funktionelt showroom

Et flot og funktionelt showroom kan være en rigtig god investering for jer som virksomhed. Her kan I fx øve opstillinger af produkter til jeres leverandører, streame online indhold til online undervisning eller invitere gæster til særlige fremvisninger med indhold særligt til dem. Det er et sted, hvor i kan dyrke fortællingen om jeres brand, historien og dét, der gør jer helt specielle.

Vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning til netop jeres showroom.

Mange af vores kunder hjælper vi både med deres messeaktivitet og indretning af deres domicil. Det kan f.eks. være: indretning af reception, indretning af storrumskontor, kantine indretning eller design af showroom. Du kan se mere om messedesign her: jyskdisplay.dk/messe eller om domicilindretning her: jyskdisplay.dk/kontorindretning

Tag en snak med os