Shop-in-shop

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til at præsentere jeres produkter på steder, der strækker sig ud over traditionel indretning. Vores ekspertise og fokus på kvalitet sikrer en enestående oplevelse, der adskiller sig fra andre.

Specialløsninger der fanger kundernes opmærksomhed og sælger varer

Fremragende kvalitet, praktisk funktionalitet og tiltalende design. Vores displayløsninger og æstetiske indretningssystemer er skabt til at give jer den optimale synlighed i jeres præsentationsrum og samtidig være praktiske i brug. Vi kan prale af mange års ekspertise inden for æstetisk og brugervenlig design, der garanterer øget opmærksomhed og salgsfremgang i jeres eksponeringsområde.

Der er forretning bag designet

Sådan arbejder vi med
indretning, inventar og display løsninger

Kreativ udvikling af unikke koncepter og løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af innovative løsninger, der kan tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed. Vores vision for fremtidens designløsninger fokuserer på at skabe unikke og engagerende oplevelser, der interagerer direkte med vores kunder.

Vi er dedikerede til at skabe en butiksoplevelse, der går ud over det forventede og skaber varige indtryk hos vores kunder. Vores erfarne team af designere og eksperter vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine behov og visioner. Vi vil omsætte dine idéer til unikke koncepter, der afspejler din virksomheds identitet og tiltrækker målgruppen.

Uanset om du ønsker at forny din eksisterende butik eller åbne en ny, vil vores specialister skabe skræddersyede løsninger, der optimerer rummet, fremhæver dine produkter og skaber en behagelig atmosfære. Vi har ekspertise inden for layout, belysning, skiltning og indretning, og vi vil udnytte vores viden og erfaring til at levere enestående resultater.

Sammen vil vi skabe en produkt, der skiller sig ud, engagerer dine kunder og skaber vækst for din virksomhed. Lad os være dinpartner i at opnå succes på markedet, og lad vores innovative løsninger tage din butiksindretning til det næste niveau.

Kunderejsen

Kunderejsen og købsoplevelsen er en vigtigt brik i at designe den optimale løsning shop-in-shop, inventar løsninger og displays. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan betalingsenheden og varerne placeres indbyrdes.

Det skal være en rar og ubesværet oplevelse for kunderne at udforske dit produktdisplay. De skal let kunne finde en passende mængde information om produktet, den rette variant eller størrelse og måske endda afslutte købet samme sted.

Branding, design og koncept

Dit logo og din brand-identitet skal være tydeligt tilstede gennem hele købsoplevelsen. Alt indretningen af dine lokaler skal afspejle jeres unikke DNA, og designet af rummet skal formidle den ønskede oplevelse for kunderne. Især i løsninger, hvor flere brands konkurrerer om opmærksomhed, er det afgørende, at indretningen er letforståelig og hurtigt kommunikerer dit brand til kunderne. Vi er eksperter i at forstå og tolke din nuværende identitet, men vi er også gerne behjælpelige med at skabe et nyt koncept, herunder det rette design, der kan styrke din position på markedet.

Kvalitet og ansvarlighed

Inventar og displays til butikker skal holde til lidt af hvert. Vi har stor erfaring i at finde de rette materialer og konstruktionsmetoder, der sikrer dig en lang levetid på løsningen. Vi bruger kun de bedste materialer og overflader, så du kan være tryg ved, at dit nye display eller shop-in-shop koncept ser skarpt ud i lang tid.

Du kan trygt vælge os som leverandør, hvis miljø og bæredygtighed er på jeres dagsorden.

Bæredygtighed er en naturligt integreret del af vores foretningsmodel. Vi fokuserer målrettet med vores egen C02-reduktion gennem de internationalt anerkendte Science Based Targets. Dette sikrer pålidelighed og ensartethed i målingen af vores resultater, som vil blive offentliggjort årligt. På denne måde sikrer vi, at vi bevidst arbejder med hele vores værdikæde.

Se mere om bæredygtighed

Intet er overladt til
tilfældighederne

Vi har fuld kontrol over værdikæden. Med alt in-house kan vi garantere dig en ekstremt høj leveringssikkerhed og kvalitet. Med 50+ års erfaring fra messebranchen, hvor der ikke er plads til at lave en eneste fejl, er vores setup blevet testet fra ende til anden.

Kontakt os og hør mere

Du behøver ikke
tage vores ord for det.

Vi har mange kunder, der år efter år bruger os til deres messestande, retail indretning, shop-in-shops m.m. Det kalder vi et totalpartnerskab.

"Jeg kan give de bedste anbefalinger til Jysk Display. De har gennem mange år tegnet, bygget og udviklet BtB og BtC messestande, samt shop-in-shop løsninger for Geberit. De overholder deadlines og arbejder struktureret gennem hele processen.

Derudover har de været en vigtig samarbejdspartner i forbindelse med etablering af vores nye showroom koncept. De har konkurrencedygtige priser og leverer en fremragende kvalitet. Jeg sætter pris på deres øje for detaljen, de afleverer kun opgaver, hvor udtrykket spiller 100%. 

Vi betragter Jysk Display som en god og troværdig sparrings- og samarbejdspartner, når vi skal promovere vores produkter i fx shop-in-shop løsninger
."

Nina Slothuus Nielsen
Head of Marketing, Geberit

Butiksindretning og butiksinventar til alle brancher

Vi har erfaring med mange forskelligartede projekter indenfor butiks indretning, special inventar udvikling og display løsninger. Vi arbejder tæt sammen med jer om prototyper, grafik, POS materiale og branding af inventaret, indtil vi er sikre på, at I vil få succes med jeres nye inventarløsning. Vi kan både hjælpe med enkelte displays, hele butiksindretninger og med konceptuelle shop-in-shop løsninger til flere butikker.

Mange af vores kunder hjælper vi både med deres messeaktivitet og indretning af deres domicil. Det kan f.eks. være: indretning af reception, indretning af storrumskontor, kantine indretning eller design af showroom. Du kan se mere om messedesign her: jyskdisplay.dk/messe eller om domicilindretning her: jyskdisplay.dk/kontorindretning

Tag en snak med os