Messestanddesign

Migatronic Messestand

Vi hjælper dig

Vi er Nordeuropas største leverandør af messestande, og vi har derfor utrolig stor erfaring inden for messestanddesign og forskellige stand display design – og vi hjælper også gerne dig med at få stablet en messestand i verdensklasse på benene. Når din messestand skal designes, er det først og fremmest vigtigt, at vi har en klar dialog omkring ønsker, krav og behov. På denne måde kan vores messestanddesigner på bedst mulig vis hjælpe dig med at få en stand, der kommunikerer netop det, du ønsker.

Det, en messestand kommunikerer, er utrolig vigtigt i forhold til succesraten for din messestand – pop up- og en roll up-messestande giver eksempelvis vidt forskellige udtryk og indtryk. Vi hjælper dig blandt andet med at vælge, hvilket messestandsystem du skal vælge.

Du kan overlade det hele trygt til os. I tæt dialog med dig kan vi stå for at få din stand helt klar til messen – vi står for al messestanddesign, så du får det helt rette messestanddisplay.

Design af messestand - mobil løsning

Hvis du sætter os på opgaven til at designe din næste messestand, er det ikke kun vores designere, du sætter i gang. Vi er et dygtigt team af erfarne fagfolk – og vi har hele verden som vores legeplads. Det betyder, at vi hjælper dig med alt fra en mindre pop up-messestand eller enkelt design af messestandbanner til opbygning af en fleretagersstand, der med sikkerhed vil vække opsigt.

Vi opbygger din messestand, og vi pakker den ned, så standen kan bruges til en anden messe – måske et andet sted i verden. Det eneste, du skal sørge for, er, at dine medarbejdere møder op på messen og indtager jeres fantastiske messestand. Vi hjælper altså med meget andet end design af din messestand – vores mobile arbejdsgang sikrer, at du bliver hørt og set. Så er det bare op til dig at forvandle de interesserede til kunder.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Når vi udarbejder din messestand, går vi aldrig på kompromis med vores høje standarder hele vejen gennem processen. Måske er det derfor, mange vælger os, når de skal have designet den perfekte messestand – pris har dog naturligvis også en indflydelse. Vi forsøger derfor altid at være konkurrencedygtige på prisen, hvorfor vi er opmærksomme på prisen af opbygningen af enhver messestand; billig er nemlig ikke ensbetydende med dårligere kvalitet. Vi leverer kvalitetsmessestande, og vi sørger altid for at kvalitetssikre et hvert element.

Vi tilbyder også meget andet end messestanddesign og generel stand display-design, herunder blandt andet messestandudlejning, køb af messestandudstyr, messestandmateriale og messestand-roll up. Vi kan altså hjælpe dig med det meste, når du skal have din stand klar til den næste messe. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde i relation til messestande, online, og du kan altid kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Se mere om hvordan vi arbejder med design af messestande her: jyskdisplay.dk/messestand

Tag en snak med os