Messestand

Messedeltagelse er en væsentlig investering, der ikke kan gøres om.
Vores knowhow, professionalisme og sans for kvalitet er din garanti for en tryg proces og et design i høj kvalitet.

Gør din messestand til en oplevelse, der konverterer kunder

Du har kun få sekunder til at fange de besøgendes opmærksomhed på din messestand.
Vi ved, hvad der virker og sikrer dig øget opmærksomhed, øget trafik og øget genkendelighed af din messestand.

Dette er en messestand lavet til Advansor
Der er forretning bag designet

Sådan arbejder vi med messestandsdesign

Kunderejsen på messestanden

Dine kunder skal kunne orientere sig ubesværet på standen. De skal kunne finde receptionen eller den primære kontaktperson. De skal på en naturlig måde kunne bevæge sig mellem dine produkter eller displays og få den information, du ønsker, de tager med sig hjem.

Vi har god erfaring med, hvordan din messestand skal opbygges for at fungere optimalt for både dig og dine kunder. Vi sikrer også at messestanden orienteres optimalt, så du får den bedst mulige udnyttelse af din placering i hallen og kan ses på lang afstand.

Stærkt koncept og identitet

Vi er eksperter i at fortolke og konvertere jeres brand og identitet til stærke messekoncepter, som fanger kundernes opmærksomhed.

På Libratones stand har vi eksempelvis arbejdet med en væg af farvet LEDlys med henblik på at fange kundens opmærksomhed samt understrege Libratones farverige produktunivers på deres messestand.

Funktionalitet

Designet af jeres messestand skal ikke kun se godt ud. Det er også en arbejdsplads, der skal fungere optimalt for jeres behov:
Der skal holdes vigtige kundemøder, være plads til at fremvise jeres produkter, film eller brochurer og jeres messestand skal have plads til så mange besøgende som muligt.

Når vores arkitekter og designere planlægger layoutet på jeres messestand, sørger de for, at alle jeres ønsker bliver tænkt ind i designet af standen. Vi bruger også gerne vores mange års erfaring til at udfordre jer med muligheder, som I måske ikke selv havde tænkt var muligt, eller hjælper jer med at prioritere de vigtigste detaljer, hvis pladsen ikke rækker til alle drømmene.


Ansvarlighed

Du kan trygt vælge os som leverandør, hvis miljø og bæredygtighed er på jeres dagsorden.

Vi rådgiver dig naturligvis under udviklingen af dit projekt, så bæredygtighed afspejles på en måde, som passer til jeres virksomhed.

Bæredygtighed er en naturligt integreret del af vores forretningsmodel. Vi arbejder målrettet og seriøst med vores egen C02-reduktion gennem de internationalt anerkendte Science Based Targets. Det sikrer kvalitet og ensartethed i opgørelsen af vores resultater, som vil blive offentligtgjort årligt. På den måde kan vi sikre, at vi arbejder bevidst med hele vores værdikæde.

Se mere om bæredygtighed

Intet er overladt til
tilfældighederne

Vi har fuld kontrol over værdikæden. Med alt in-house kan vi garantere dig en ekstremt høj leveringssikkerhed og kvalitet. Med 50+ års erfaring fra messebranchen, hvor der ikke er plads til at lave en eneste fejl, er vores setup blevet testet fra ende til anden.

Kontakt os og hør mere

Du behøver ikke
tage vores ord for det

Vi har mange kunder, der år efter år bruger os til deres messestande, indretning, shop-in-shops m.m. Det kalder vi et totalpartnerskab.

"I 2002 gik jagten ind på en samarbejdspartner i forbindelse med vores messedeltagelse i ind- og udland. Efter budrunde faldt valget på Jysk Display, som vi lige siden har haft et fantastisk og inspirerende samarbejde med.

Den håndværksmæssige udførelse er i særklasse, hvor der er fokus helt ned på de mindste detaljer. På opbygningsdage kan der opstå uforudsete udfordringer, men Jysk Displays crew er hurtige og dygtige til at komme med gode løsninger.

Vi har altid følt os i gode hænder hos Jysk Display, og glæder os hver gang til at arbejde sammen om den næste messe."

Charlotte S. Rasmussen
Marketing Specialist, Pressalit

Messestandsudstyr

Vores udlejningslager af messeudstyr giver os mange muligheder for at sammensætte en god løsning til dig, der ikke selv ønsker at investere i alt udstyret. Vi sørger naturligvis for, at udstyret får et helt unikt udtryk og bliver tilpasset til netop dine ønsker og dit brand. PÅ den måde kan I få en helt individuel messestand men til en billigere pris.

Leje af messestandsudstyr er også en meget bæredygtig løsning, da møbler, diske og vægelementer bliver genbrugt og nænsomt renoveret over flere år. På den måde sikrer vi en mindre miljøbelastning, mulighed for skifte udstyr og udtryk fra gang til gang, alt sammen uden at I skal tænke på spild af ressourcer.

Mange af vores kunder hjælper vi både med deres messeaktivitet og indretning af deres domicil. Det kan f.eks. være: indretning af reception, indretning af storrumskontor, kantine indretning eller design af showroom. Du kan se mere om domicilindretning her: jyskdisplay.dk/kontorindretning

Tag en snak med os