Shop-in-shop & display

Flotte inventar løsninger og butiks indretning, der repræsenterer jeres produkter ude i butikkerne skal både være af god kvalitet og med stærk branding. Vores knowhow og sans for kvalitet er din garanti for en gennemtænkt og tryg proces samt et butiksdesign i høj kvalitet.

Butiksindretning der fanger kundernes opmærksomhed og sælger varer

Kvalitet, funktionalitet og design der rammer plet. Displays, inventar og butiks indretning skal sikre jer den rette eksponering i butikken og samtidigt være funktionelle. Vi har flere års erfaring med æstetiske og funktionelle løsninger, der sikrer øget opmærksomhed og øget salg i butikken.

Der er forretning bag designet

Sådan arbejder vi med
butiksindretning, inventar og display løsninger

Innovativ butiks indretning og inventarudvikling

Der er mange måder at fange kundernes opmærksomhed på. Fremtidens fysiske butiksdesign skal byde på oplevelser, der engagerer og interagerer med kunderne. Kunderne vil overraskes og have noget med hjem som de ikke glemmer, og der kommer gennemtænkt og innovativt butiksdesign ind i billedet.

Online løsninger er en naturlig integreret del af fremtidens butik, og kunderne forventer at den oplevelse de har på jeres online platform smelter sammen med oplevelsen i den fysiske butik. Vi er altid på forkant med markedet og har indsigt i de nyeste tendenser. På den måde sikrer vi, at vi din butiksindretning bliver både konkurrencedygtig, skiller sig ud fra mængden og er optimeret til salgsarbejdet.


Kunderejsen

Kunderejsen og købsoplevelsen er en vigtigt brik i at designe den optimale løsning shop-in-shop, inventar løsninger og displays. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan betalingsenheden og varerne placeres indbyrdes.

Det skal være en rar og ubesværet oplevelse for kunderne at udforske dit produktdisplay. De skal let kunne finde en passende mængde information om produktet, den rette variant eller størrelse og måske endda afslutte købet samme sted.

Branding, butiksdesign og koncept

Dit logo og din brand-identitet skal fremstå klart gennem hele købsoplevelsen. Alt butiksinventaret skal afspejle jeres unikke DNA, og indretningen af butikken, skal afspejle den oplevelse I ønsker kunderne skal have. Især i shop-in-shop løsninger, hvor flere brands kæmper om kundernes opmærksomhed, er det vigtigt at butiksindretningen er let aflæselig og hurtigt fortæller kunderne om jeres brand.

Vi er både mestre i at forstå og fortolke din nuværende identitet, men vi hjælper også gerne med at skabe et nyt koncept, med tilhørende butiks inventar som kan styrke din position i markedet.

Kvalitet og bæredygtighed

Inventar og displays til butikker skal holde til lidt af hvert. Vi har stor erfaring i at finde de rette materialer og konstruktionsmetoder, der sikrer dig en lang levetid på løsningen. Vi bruger kun de bedste materialer og overflader, så du kan være tryg ved, at dit nye display eller shop-in-shop koncept ser skarpt ud i lang tid.

Du kan trygt vælge os som inventarleverandør, hvis miljø og bæredygtighed er på jeres dagsorden.

Bæredygtighed er en naturligt integreret del af vores foretningsmodel. Vi arbejder målrettet og seriøst med vores egen C02-reduktion gennem de internationalt anerkendte Science Based Targets. Det sikrer kvalitet og ensartethed i opgørelsen af vores resultater, som vil blive offentliggjort årligt. På den måde kan vi sikre, at vi arbejder bevidst med hele vores værdikæde.

Se mere om bæredygtighed

Intet er overladt til
tilfældighederne

Vi har fuld kontrol over værdikæden. Med alt in-house kan vi garantere dig en ekstremt høj leveringssikkerhed og kvalitet. Med 50+ års erfaring fra messebranchen, hvor der ikke er plads til at lave en eneste fejl, er vores setup blevet testet fra ende til anden.

Kontakt os og hør mere

Du behøver ikke
tage vores ord for det.

Vi har mange kunder, der år efter år bruger os til deres messestande, retail indretning, shop-in-shops m.m. Det kalder vi et totalpartnerskab.

"Jeg kan give de bedste anbefalinger til Jysk Display. De har gennem mange år tegnet, bygget og udviklet BtB og BtC messestande, samt shop-in-shop løsninger for Geberit. De overholder deadlines og arbejder struktureret gennem hele processen.

Derudover har de været en vigtig samarbejdspartner i forbindelse med etablering af vores nye showroom koncept. De har konkurrencedygtige priser og leverer en fremragende kvalitet. Jeg sætter pris på deres øje for detaljen, de afleverer kun opgaver, hvor udtrykket spiller 100%. 

Vi betragter Jysk Display som en god og troværdig sparrings- og samarbejdspartner, når vi skal promovere vores produkter i fx shop-in-shop løsninger
."

Nina Slothuus Nielsen
Head of Marketing, Geberit

Butiksindretning og butiksinventar til alle brancher

Vi har erfaring med mange forskelligartede projekter indenfor butiks indretning, special inventar udvikling og display løsninger. Vi arbejder tæt sammen med jer om prototyper, grafik, POS materiale og branding af inventaret, indtil vi er sikre på, at I vil få succes med jeres nye inventarløsning. Vi kan både hjælpe med enkelte displays, hele butiksindretninger og med konceptuelle shop-in-shop løsninger til flere butikker.

Mange af vores kunder hjælper vi både med deres messeaktivitet og indretning af deres domicil. Det kan f.eks. være: indretning af reception, indretning af storrumskontor, kantine indretning eller design af showroom. Du kan se mere om messedesign her: jyskdisplay.dk/messe eller om domicilindretning her: jyskdisplay.dk/kontorindretning

Tag en snak med os